"Biti mama je in": Popratite humanitarnu akciju koja će se održati u sklopu 9. Dječjeg sajma

Foto: Press Foto

SUTRA,  22. 9. u 17 sati u sklopu 9. Dječjeg sajma u Areni Zagreb održati će se humanitarna akcija udruge Moderna Hrvatska.

U akciji sudjeluju i brojne poznate mame s djecom među kojima su   Iva Balaban sa Tashom, Ivanom i Tessom ; Antonija Stupar Jurkin sa kćerkom Paolom;  Jelena Perčin sa kćeri Lotom, Nina Slamić Gudeljević sa Šimunom, Lucijom i Antom, Ines Preindl sa sinom Vitom, Uršula Tolj sa Petrom Krešimirom i Ewom te mnogi drugi.

Svake godine na Dječjem sajmu udruga Moderna Hrvatska putem majica s natpisima "Ponosni tata", "Biti mama je in", "Moderno je biti čovjek", "Želim brata" i drugim skreće pozornost javnosti na najveći problem hrvatskog društva, a to je konstantni pad nataliteta koji u budućnosti može dovesti u pitanje opstojnost hrvatskog naroda.  Kako bi privukli pozornost javnost na ovaj gorući problem,  svake godine organiziramo akciju koju podržavaju osobe iz javnog života noseći majice s sloganima. Cilj akcije je zaustavljanje negativnog prirodnog prirasta ali i isticanje važnosti stvaranja uvjeta za poticajnim i sretnim okruženjem za rast i razvoj svakog djeteta.

9. Dječji sajam koji se već tradicionalno održava u Areni Zagreb ove godine će biti  od 21.-23. rujna pod počasnim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta te Grada Zagreba.

Ulaz je besplatan a sve posjetitelje a očekuje se najveći broj izlagača do sada. Na dječjem sajmu sudjeluju najpoznatije domaće tvrtke, ali se predstavi i veliki broj planetarno popularnih stranih brandova. Ove godine na sajmu sudjeluje više od 130 tvrtki iz zemlje i inozemstva.

Radno vrijeme sajma je: petak od 14h do 20h; subota i nedjelja od 9:30 do 20h.

Ostale informacije možete saznati na www.djecjisajam.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara