Boudoir BEBE osvajaju na prvi pogled: Pogledajte čarobnu kolekciju inspiriranu lutkama

Boudoir BEBE osvajaju na prvi pogled: Pogledajte čarobnu kolekciju inspiriranu lutkama

Foto: Mladen Šarić

SESTRE Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac Boudoir svake nas sezone oduševljavaju svojim romantičnim kolekcijama koje su uvijek prepoznatljive, no svaki put zanimljive.

Ove sezone, sestre su se inspirirale lutkama te osmislile uzbudljivu modnu kolekciju, ali i zanimljivu kampanju koja je nastala pred objektivom Mladena Šarića.

"Prilikom kreiranja i stvaranja ove kolekcije, Morana i ja bile smo inspirirane lutkama i njihovom nadnaravnom statičnom ljepotom. Prekrasne su i svaka je od nas, a vjerujemo da je tako s gotovo svim ženama i djevojkama, kao djevojčica imala barem jednu lutku. Kolekciju smo stoga nazvale BEBE jer je to starinski izraz za lutke", objasnila je Martina Čičko Karapetrić.

Zrcalne simetrične igre slaganja čipkanih aplikacija u kontrastu su s potpuno pročišćenim krojevima Boudoirovih haljina. Martina i Morana su oživjele plisse, koji u njihovoj novoj kolekciji dobiva sasvim nove forme. BEBE haljine za ovo proljeće i ljeto su zvonolika oblika i midi dužina, a dizajnerice su ih kreirale u puderastim tonovima koji sežu od najsvjetlije krem boje pa sve do boje mesa. Osim nježnim tonovima, kolekcija je obilježena i nezaobilaznom crnom, ali i živim bojama kao što su neonski ružičasta i žuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara