Cinestar pod opsadom žena: Film "Magic Mike XXL" i sexy striperi oduševili posjetiteljice večeri CineLady

Cinestar pod opsadom žena: Film "Magic Mike XXL" i sexy striperi oduševili posjetiteljice večeri CineLady

Foto: Press Foto

SINOĆNJOJ CineLady projekciji filma Čarobni Mike XXL prethodio je ludi party samo za žene, kakav se inače ne viđa u kinima!

Savršeno isklesani plesači slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockout iznenadili su posjetiteljice CineStar kina u Branimir centru i pružili im najnevjerojatniju noć za pamćenje!

Užarena atmosfera cije­lu je večer bila na vrhuncu i izazvala potpuno oduševljene žena svih dobnih skupina, a tražila se i ulaznica više!

Senzualnim su plesom i seksi tijelima potpuno zaludili posjetiteljice od kojih su neke na sinoćnju CineLady projekciju došle proslaviti djevojačku večer i ludo se zabaviti!

Plesači su se presvlačili čak nekoliko puta tijekom večeri, izazivajući žene seksi uniformama u ulozi vatrogasaca, kauboja i zločestih gangstera.

Posjetiteljice su, osim spektakularnog showa s plesačima, vrhunskom rasvjetom i DJ-em, na poklon dobile i proizvode sponzora Nivea, osvježavajuća pića Strongbow te časopise Ljepota&Zdravlje i Grazia.Ovu ultimativnu žensku zabavu organizirali su distributer filma Blitz film i video i CineStar kina, promovirajući tako film Čarobni Mike XXL na najbolji mogući način!

CineLady projekciju, u potrazi za dobrim provodom, nisu zaobišle ni poznate Hrvatice! Tako smo sinoć mogli vidjeti RTL-ove voditeljice Anu Strizić i Teu Blažević, sestre Ivanu i Jasnu Nanut, dizajnericu Di­janu Viljevac i pjevačicu Ivu Herceg, oduševljene atmosferom i zgod­nim plesačima!Film Čarobni Mike XXL već danas igra u svim CineStar kinima, stoga požurite po svoje ulaznice jer vas na velikom platnu očekuje ono što su brojne djevojke i žene sinoć uživo gledale – znojna muška, savrše­no isklesana tijela, nevjerojatni plesni pokreti, fenomenalna koreogra­fija i vrhunsko skidanje!

Pridružite nam se i na idućoj CineLady projekciji u kolovozu, gdje će uz projekciju filma Kaos u glavi (Trainwreck) posjetiteljice također do­čekati atraktivni pokloni i prava ženska zabava!

CineLady projekcija održava se svaki mjesec, a donosi posebnu pro­jekciju najatraktivnijeg ženskog filma.Uz kupnju ulaznice, svaku posjetiteljicu očekuju pokloni glavnih spon­zora NIVEA, magazin glavnih medijskih partnera GRAZIA i LJEPO­TA&ZDRAVLJE, a CineStar časti pićem Strongbow!

Detalje i dodatne informacije pronađite na CineStarovoj web stranici www.blitz-cinestar.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara