Gdje ste, fejkeri? Ova stranica osuđuje "Instagram lažljivce" koji tvrde kako njihove fotke nemaju filter

Gdje ste, fejkeri? Ova stranica osuđuje "Instagram lažljivce" koji tvrde kako njihove fotke nemaju filter

Foto: Instagram, Filter Fakers

MORAMO priznati da je zaista teško odoljeti čarima filtera na Instagramu. Oni nam nude besprijekoran ten, naizgled gušću kosu i tanju figuru, a mogu napraviti da i najskromnija pozadina, bilo da se radi o prirodi ili interijeru, izgleda glamurozno.

Ipak, mnogi korisnici Instagrama odlaze predaleko pa svaku fotku objavljuju tek nakon pomnog "uljepšavanja", a zatim još tvrde kako nisu stavili nikakav filter te kako je fotka "sasvim prirodna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
#Nomakeup, #IWokeUpLikeThis i #NaturalLook samo su neki od tagova koji se vežu za slike čiji vlasnici tvrde kako nisu obrađene, a mnoge posebno smeta tag pod nazivom #NoFilter. Tome su na kraj odlučili stati tvorci alata "Filter Fakers" koji razotkriva "Instagram varalice", izvještava Daily Dot.

"Među 40 milijuna fotki koje se dnevno uploadaju na Instagram, očito je dosta varalica. To su ljudi koji tvrde da su njihove fotke jednostavno ispale super, bez ikakve pomoći filtera. I morali ste im vjerovati - do sada!", kažu tvorci Filter Fakersa.

Kako radi?

Filter Fakers "lovi" fotke s tagom #NoFilters te otkriva je li to zaista istina. Ako lažete na vašu će fotku naljepiti crvenu vrpci i objaviti svijetu da lažete!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara