Glamurozni Sajam vjenčanja stiže u Rijeku!

Glamurozni Sajam vjenčanja stiže u Rijeku!

Foto:

RIJEČANKE i Riječani, nadolazeći vikend rezervirajte za romantiku jer u vaš grad stiže glamurozni Sajam vjenčanja!

Trinaesti riječki Sajam vjenčanja održava se, kao i dosadašnji, u prekrasnoj dvorani Centra Zamet, 26. i 27. siječnja 2013., i upravo ta sinergija pokazuje da se uspješnost projekata temelji na dobrim idejama i podršci.

Uz brojne izlagače i događanja, i ove je godine naglasak na humanitarnoj tomboli. Sav prihod namijenjen je nacionalnoj humanitarnoj akciji "Palčić gore!", kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, a prije svega pomoći onima kojima je to stvarno potrebno.

Hvalevrijednoj akciji priključit će se i brojna poznata lica koja će se u subotu, 26. siječnja, na VIP reviji u 18 sati prošetati modnom pistom u znak podrške. Posjetitelji će uživati u društvu manekenke Ivane Paris, voditeljice CMC televizije Ane Radišić, pjevačica Ruby Montanari-Knez (Denis&Denis), Sabrine Hebiri i Ondine Delmestre, televizijske voditeljice Marijane Širole, modela Dine Bubičića, zlatnog vaterpolista Nikole Frankovića te Davora Ilića. Voditelj modnih revija je poznati model, glumac i voditelj Davor Garić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sajam vjenčanja Rijeka i ove godine obiluje zanimljivim događanjima i promocijama, od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica i poznatih modnih dizajnera poput luksuznog talijanskog brenda Atelier Aimée, sinonima visoke vjenčane mode do cvjetnih i plesnih radionica te make-up & hair showa - sve kako bi pripreme za vjenčanje započele na najbolji mogući način.

Posjetom Sajmu vjenčanja Rijeka postat ćete dio velike i vrijedne manifestacije koja postoji upravo radi budućih mladenaca!

Radno vrijeme sajma: subota 10 - 20 h i nedjelja 10 - 19 h.

Ulaz na sajam je slobodan!
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara