Glamurozno otvaranje Pink Champagnea na Hvaru

Glamurozno otvaranje Pink Champagnea na Hvaru

Foto: PR fotografije

HVAR se može pohvaliti brojnim epitetima, bio je i ostao otok s tisuću lica: otok Sunca, predivne prirode, zanimljive povijesti, vrhunske gastronomije i nezaboravnih noćnih provoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sinoć je opet iznenadio, jedinstvenim ljetnim programom burleske i cabaret plesačica, koji se premijerno izveo na svečanom otvaranju luksuznog kluba Pink Champagne. Kao i uvijek, na Hvaru ništa nije prolazno i jednokratno: četiri plesačice Crazy Paris Cabareta, te dvije plesačice burleske za Hvarane i njihove goste plesat će cijelo ljeto. Oko 150 uzvanika plesačice su odvele na egzotično putovanje od Indije, Rusije pa sve do Divljeg zapada.

VIP gosti iz Hrvatske, ali i mnogo šire (poznati nogometaš Louis Saha) promatrali su fantastične koreografije dviju sestara Anye i Jane, Francuskinja s crnogorskim podrijetlom koje su proputovale cijeli svijet, a sada ljubiteljima lijepih žena, fascinantnih kostima, plesa i umjetnosti nude čarobno putovanje u trajanju od puna dva sata.

Atmosfera u klubu naelektrizirana, Talijanka Honey Lulu i Njemica Bella Donna, svjetski poznate plesačice burleske ispraćene ovacijama, cabaret umjetnice koje oduševljavaju i opčarana publika: tako bi se moglo opisati otvaranje ovogodišnje ljetne sezone u Pink Champagneu. Ovaj pomalo ekstravagantan klub zatvorenog tipa u koji se ulazi liftom za naredne mjesece sprema još mnogo iznenađenja za sve željne erotičnog duha ne samo Pariza, već i iz bilo kojeg dijela svijeta koji možete zamisliti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara