Halo, tko mi to želi uzeti nagradu? Pokrenuta peticija protiv Iggy Azaleae!

Halo, tko mi to želi uzeti nagradu? Pokrenuta peticija protiv Iggy Azaleae!

Foto: Instagram

ZA slavnu australsku repericu u posljednje vrijeme problemi se lijepe sami od sebe.

Na nedavnoj dodjeli Billboard nagrada, Iggy Azalea kući je odnijela 3 nagrade, među kojima je i ona za najbolju rap pjesmu godine "Fancy", koju je otpjevala zajedno sa mladom glazbenom senzacijom Charli XCX.
 
No, čini se kako nisu svi zadovoljni takvom odlukom, posebno ne fanovi Nicki Minaj, koji su protiv Iggy čak pokrenuli peticiju na stranici Change.org, kojom joj žele uzeti nagradu, a nju je potpisalo više od 17 tisuća ljudi.
 
Oni tvrde da je rok za nominiranje bio od 10. ožujka 2014. do kraja ožujka 2015. godine, a pjesma Fancy objavljena je 17. veljače 2014. 
 
No, iz Billboarda tvrde kako je sve bilo regularno. "Razdoblje od ožujka do ožujka, Billboard ne prati prema datumu izlaska pjesme, već njezin graf izvedbe i podatke o prodaji u roku tih 12 mjeseci. Iako je pjesma izašla mjesec dana prije, imala je veliki uspjeh upravo u spomenuto vrijeme."
 
Nicki Minaj kratko se oglasila preko Twittera te pozvala na smirivanje strasti, dok je Iggy još prije odlučila račune svojih društvenih mreža predati svom timu. 
 
Šteta, vjerujemo kako bi imala svašta za reći...
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara