Hladni dani zazivaju vruće noći: Kako uzburkati strasti u njemu i pomutiti mu razum

Foto: Mimi Holiday

AKO ste primijetile da se domaći oganj počeo gasiti, unesite vatru u spavaću sobu i nemir u njegov um. Unesite zbrku i izluđujte ga dok ne izgubi glavu. Evo kako ćete opet pridobiti njegovu pažnju.

1. Odjenite haltere i samostojeće čarape. Ne biste vjerovale do koje ga mjere ovaj mali trik može dovesti. Neka se zapita gdje ste bile i kako ste provele dan kada uvečer pred njegovim očima skinete casual odjeću i iznenadite ga sexy donjim rubljem.

2. Nemojte odjenuti gaćice. Nagovorite ga da odete u kino ili večeru. Dok gledate film stavite njegovu ruku u svoje međunožje. Kada skuži da nemate gaćice šokirat će se, a onda mu recite kako se osjećate ugodno dok vas vaša svilena haljina nježno miluje po nauljenoj veneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Kupite vibrator. Nemojte mu nikako doći sa prijedlogom kako razmišljate o odlasku u sexy shop, ili ga dočekati s vibrićem u rukama nakon što se umoran vratio s posla. Ostavite vibrator u kupaonici ili krevetu, na nekom mjestu gdje će ga slučajno pronaći. Ukoliko se zapita zbog čega ste se odlučili na taj potez odgovorite mu kako ni jedna igračka ne može zamijeniti njegov alat, ali kako se u zadnje vrijeme baš osjećate raspoloženi za upoznavanje svojeg kinky alter ega. Ništa mu neće biti jasno, a postoji velika šansa da vas istog trena zgrabi i baci na krevet. Neće dopustiti da mu jedna obična naprava udari na muškost. Druga opcija je da poželi na vama isprobati vašu sexy igračku.

4. Postanite mirne i racionalne. Nemojte pokazivati pretjerane izljeve emocija. Zakasnio je na dogovor, opet je ostavio prljave čarape nasred dnevnog boravka ili po stoti put nije spustio dasku za wc, ili je zaboravio nazvati u dogovoreno vrijeme. Ne dižite halabuku oko sitnica. Smirite situaciju i popustite mu. Nemojte ga previše ispitivati. Iznenaditi ćete ga svojim reakcijama na koje nije navikao. Zanimati će ga što se događa i što vam je drugo okupiralo pažnju. A onda predložite jednu večer samo za vas, zapalite mirisne svijeće, stavite erotičnu glazbu na repeat i izmasirajte mu leđa. Pitat će se čime je to zaslužio.

5. Iznenadite ga fellatiom za dobro jutro. Probudite se prije nego li mu zazvoni budilica, ustanite se iz kreveta i osvježite se juicom. Vratite se u krevet i zavucite se ispod pokrivača. Neka mu san nježno prekine svježina vašeg jezika. Dovedite ga do ekstaze i prije nego li shvati što ga je snašlo.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara