Iz njene perspektive: Zašto je druga žena spavala sa zauzetim muškarcem?

Iz njene perspektive: Zašto je druga žena spavala sa zauzetim muškarcem?

Foto: Screenshot Youtube

PREVARA je jedan od najčešćih razloga za prekid veze, a kad se o njoj priča, najčešće se priča o muškarcu koji je prevario svoju djevojku ili ženu. O njemu se i treba pričati, ali postoji i ta, druga žena, koja zaokružuje priču. Evo nekoliko scenarija što je bilo u njenoj glavi kada je odlučila spavati sa zauzetim muškarcem (pod uvjetom da je znala da je zauzet).
 
Htjela je pažnju
 
Muškarci varaju zbog nedostatka pažnje u sadašnjoj vezi, žene također, a žena koja je spavala sa zauzetim muškarcem je vrlo vjerojatno isto napravila zbog nedostatka pažnje. Bilo da je i sama u vezi pa je tražila utjehu u nekom drugom ili je solo i htjela je da ju netko primijeti, vrlo je lako moguće da je to napravila upravo zbog par trenutaka pažnje.

On je pokazao inicijativu
 
Nemojmo se zavaravati, ako muškarac ne želi prevariti djevojku, neće ju prevariti, ma koliko uvjerljiva bila druga žena. Većina "drugih žena" čeka nekakav znak od zauzetog muškarca, pa ako on pokaže da mu ne smeta to što je zauzet, ne smeta ni njima. 
 
Sigurnije je
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Kako seks sa zauzetim muškarcem može biti sigurniji od nekoga tko nije zauzet? Jednostavno - kod zauzetog postoje manje šanse da će htjeti vezu, a nekim ženama upravo to i odgovara. Ako se žena boji obaveza, biti će joj lakše spavati s nekim tko ju poslije neće gnjaviti i htjeti vezu, a zauzeti muškarac je idealan kandidat za to.
 
Uzbudljivije je
 
Neke žene žive za sitna uzbuđenja, a seks s nekim s kim to ne bi trebale raditi definitivno ulazi u kategoriju uzbudljivog. Zabranjeno voće je najslađe voće, a ako žena nema problema s moralom, zauzeti muškarac će biti idealan da ispuni svoju kvotu uzbuđenja za dan.

Zato što može
 
Neke žene su jednostavno potpuno bezosjećajne i ne mare za posljedice svog ponašanja, pa je "zato što mogu" ponekad sasvim dovoljan razlog. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara