Jay-Z otkrio detalje iz privatnog života u novom broju Vanity Faira

Foto: Vanity Fair

SLAVNI Jay-Z dao je veliki intervju za Vanity Fair.

Shawn Carter, poznatiji kao Jay-Z, raspričao se za poznati časopis Vanity Fair za studeni o Beyonce, kćerkici Blue Ivy te teškom djetinjstvu, za vrijeme kojeg je dilao crack, kako bi nešto zaradio. "Živjeli smo u teškoj situaciji. Nismo gladovali, ali bilo je situacija kad mi je bilo neugodno ići u školu u zmazanim tenisicama ili istoj odjeći", iskreno je priznao. "Crack je bio svuda oko tebe. Dok sam dilao nije mi bilo žao što sam to radio, no kasnije je. Mama je znala da to radim, ali je to ignorirala. Zapravo, nikad nismo razgovarali o tome, ali je znala, mame znaju sve", nastavio je.
 
Raspričao se i o Beyonce, s kojom danas ima jedan od najskladnijih celebrity brakova. "Naravno da sam ju osvajao", priznao je, kao i to da je malena Blue Ivy veći fan maminih, nego tatinih pjesama. Na glasine o tome kako Beyonce nije rodila malenu, već je to umjesto nje učinila surogat majka, slavni je reper rekao: "To je toliko glupo da uopće ne znam što da vam kažem. Živimo lijep život, ne žalimo se, ali i mi smo ljudska bića, znate. Ne znam čemu takve ružne glasine. Ja bi ih još ignorirao, ali mi je bilo krivo zbog Beyonce, stavite se u njezinu poziciju." 
 
Priznao je i kako i danas sa 43 godine, rap voli jednako kao i u mladim danima te da ga novac nimalo ne motivira. "Ne sjedim sa prijateljima i pričam o novcu. Što se tiče pjesama, e to je sasvim druga stvar".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara