Jesi li zaljubljena u vezofoba? Kako prepoznati tipa koji se boji obveza

Jesi li zaljubljena u vezofoba? Kako prepoznati tipa koji se boji obveza

Foto: Versace

SVAKA žena je barem jednom naletila na tipa koji baš sad nije spreman za vezu. Iako postoje oni koji to stvarno nisu, većina ih je jednostavno prestravljena ući u vezu zbog prošlih ili umišljenih iskustava. Njihove izlike su uvijek iste, pa će vezofob najčešće reći nešto ovako:

1. Idemo polako


Neke će cure čak ovo protumačiti kao romantiku, ali ovaj tip u stvari misli: Idemo odmah spavati zajedno, a sve ostalo ćemo polako. Ako imaš vremena čekati Godota, slobodno nastavi, ali ovaj tip nikada neće biti spreman na ubrzanje.

2. Već sam bio povrijeđen

Klasična izlika tipa kojemu se jednostavno ne da zamarati vezom. Vjerojatno ga je povrijedila simpatija u osmom razredu, pa se sada osvećuje ženama i samom sebi dokazuje da vrijedi nešto. Ako ti ne vjeruje da ga nećeš povrijediti, teško ćeš izvući nešto više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Idemo se razdvojiti da razmislimo o svemu

Ovo često znači: Idemo se razdvojiti tako da mogu malo disati, spavati sa drugim ženama i vidjeti što se još nudi. Klasični manevar vezofoba koji želi sjediti na dvije, tri, četiri stolice.

4. Još volim bivšu


Ovo se događa, ali vrlo često je samo uzorak ponašanja: Bivšoj je rekao da voli bivšu, ovoj prije je rekao istu stvar, a sve su to znakovi da jednostavno ne želi biti u vezi.

5. Ne tražim vezu - trenutno


Ovo znači samo jedno: Ne tražim vezu s tobom, ni trenutno, a ni kasnije. Ako naleti neka druga koja mi se više sviđa, ne želim biti zarobljen u vezi. Ali možete spavati zajedno koliko god želiš. Ovakav tip će te u konačnici samo povrijediti. Ako uđeš u polu-seksualnu vezu u nadi da ćeš ga natjerati da se zaljubi u tebe, radiš grešku. Tip će na kraju otići, a ti ćeš izgubiti vrijeme koje si mogla provesti s nekim tko traži vezu - odmah.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara