Kupuješ li samo jednu haljinu ove sezone neka to bude...Haljina s dugim rukavima!

Kupuješ li samo jednu haljinu ove sezone neka to bude...Haljina s dugim rukavima!

Foto: Asos, Primark

PEPLUM haljinice bez rukava i lepršave minice sa srcolikim izrezom zavodljivo nas prizivaju iz izloga, no ako si odlučila kupiti novu haljinu, a imaš love samo za jednu, svakako ti savjetujemo da uložiš u - usku haljinu s dugačkim rukavima!

Jedini uvjet je da ti dobro pristaje te da njezina dužina laska tvojoj figuri, a ako moraš birati između jednobojne ili šarene, savjetujemo ti da je izabereš onu u jednoj boji ili barem s decentnim uzorkom kako bi ju mogla svaki puta "zamaskirati" različitim modnim detaljima.Zašto kupiti haljinu s dugačkim rukavima? Mnogo je pozitivnih strana ove seksi ljepotice, no donosimo ti nekoliko najvažnijih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Ipak je zima. Premda se svi volimo razgolititi na tulumima, ovakva haljina prikladna je i za poslovni božićni domjenak i za rođendan mlađeg brata i za božićni ručak kod bake, a i za doček Nove godine i sve to bez bojazni da ćeš se prehladiti.

2. Uvijek izgleda novo! Jednostavnu haljinu s dugačkim rukavima možeš nositi bezbroj puta, i to svaki put u drugačijem izdanju. Jednom je možeš upotpuniti Petar Pan ovratnikom, drugi puta raskošnom ogrlicom i zgodnim remenom, treći puta na nju možeš staviti sako i stegnuti ga tankim remenčićem, a četvrti puta preko nje možeš prebaciti neku zgodnu majicu i dopustiti da haljina glumi suknju. Kombinacije su bezbrojne!

3. Ne moraš je sakrivati. Haljine bez rukava su super, ali sve dok ne dođeš na neko super zagrijano mjesto - ostati će skrivene iza sakoa ili veste. Haljina s dugim rukavima dolazi do izražaja tijekom cijele večeri!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara