Misterija riješena: Najviše varaju informatičari i financijaši

Misterija riješena: Najviše varaju informatičari i financijaši

Foto: Beauty and the geek

AKO si se ikad zapitala kakav profil ljudi najčešće vara, novo bi ti istraživanje sa Ashley Madison.com moglo dati pokoji odgovor, prenosi Huffingtonpost. Naime, upravo je ta internet stranica olakšala posao mnogim varalicama koji su u braku.

Sve što trebate napraviti jest registrirati se, otvoriti račun i početi tražiti ljubavnika. Sudeći prema njihovom internom istraživanju sprovedenom na 11 453 ispitanika, nevjerni muškarci najčešće imaju 40 godina, oženjeni su više od 10, a imaju i dvoje djece - također starije od 10 godina.

Pitaš se koja zanimanja su najkritičnija za monogamiju?

Slijedi lista od top 5:

Informatičari

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Financijaši

Djelatnici u obrazovanju

Doktori

Odvjetnici

Informatičari su se pomaknuli za čitavih 5 mjesta u dvije godine jer su još 2010. bili na zadnjem mjestu. Izgleda da svoje znanje više ne koriste za evoluciju tehnologije već za devoluciju braka nalazeći si tako "malo zabave sa strane".

No što je sa ženama? Od njih 2865 koje su ispitane, pokazalo se da najčešće varaju one u 30-ima koje su u braku 5 godina ili manje te imaju kćer ispod 3 godine starosti. Također, najvjerojatnije će se raditi o učiteljici, kućanici ili djelatnici u zdravstvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara