Napokon se zahuktalo: Cure iz serije Pretty Little Liars prekrižile velik broj sumnjivaca, a glavni ljepotan dobio metak

Foto: Screenshot Video

NAKON mjeseci i mjeseci tapkanja u mraku, finalna epizoda 4. sezone serije "Pretty Little Liars" napokon je razjasnila neke stvari!

UPOZORENJE! Ne čitaj ako ne želiš doznati detalje iz zadnje epizode!

Djevojke se, zahvaljujući sjećanju glavnog lika Alison DiLaurentis, vraćaju u kobnu večer kada je petnaestogodišnju Alison netko udario kamenom po glavi te je živu zakopao.

Doznajemo s kim se sve vragolasta Alison nalazila te kako je malo po malo križala sumnjivce s popisa. Naime, i prije kobne večeri netko joj je prijetio te pisao zlobne poruke potpisane slovom A, a mlada plavuša zadnjeg je dana ljeta odlučila otkriti o kome se radi.

U to se vrijeme viđala i s Ezrom i s Ianom, no saznajemo kako niti jedan od njih dvojice nije A. Pod tim se potpisom također ne krije ni Noel, ni Arijin otac, ni Toby, a ni Spencer, na koju se najviše sumnjalo u posljednje vrijeme.

Alison otkriva kako je njezina majka vidjela kako je netko napada te kako očito poznaje tu osobu jer je, kako bi je zaštitila, sama zakopala vlastitu kćer u vrtu svoje kuće.

Alison se nekako uspjela spasiti, a po povratku iz bolnice sreće je Mona koja joj savjetuje da odglumi svoju smrt kako bi spriječila ubojicu od ponovnog napada. Saznajemo kako je Mona vlasnica jezive motelske sobe u kojoj po zidu lijepi fotografije Alison kojom je opsjednuta, no ne doznajemo je li ona samo uhoda ili napadač.

U seriju se vraćaju i CeCe i Melissa koje također znaju mnogo detalja o toj večeri.

U završnim minutama epizode, u sobu u kojoj Alison djevojkama objašnjava što se sve dogodilo, upada osoba s crnom maskom te puca na Ezru. Muškarac bježi, a ranjeni Ezra leži na rukama uplakane Arije.

Na samom kraju vidimo kako A odvlači onesviještenu Alisoninu majku u rupu te ju živu zakapa.

Zaključak:

Još uvijek ne znamo tko je A, no barem smo s liste prekrižili brojne sumnjivce.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara