Nema toga što ova cura ne može: Blake Lively pokreće vlastiti posao

Foto: Marie Claire

SVE što možemo reći za ovu curu je "bravo, Blake"!

Mlada glumica, zvijezda popularne serije "Gossip Girl" odlučila je pokrenuti vlastitu tvrtku, koja neće imati nikakve veze s glumom. "To je nešto što će izaći u prodaju za nekoliko mjeseci i zbog čega sam vrlo uzbuđena. Osnovni element je priča o tome kako postići organizirani život. Ne postoji ništa slično tome, to je uniseks", otkrila je Blake za Vogue.
 
"Ima puno toga što bi voljela raditi, gluma je samo jedna od tih strasti." No, fanovi se ne trebaju brinuti, jer Blake nema namjeru odustati od glume. "Puno se toga promijenilo u mom životu u posljednjih godinu dana. Udala sam se, prestala snimati Gossip Girl nakon punih šest godina, uzela sam prvu kraću pauzu od svega, pokrenula ovaj posao... Želim raditi stvari koje dosad nisam imala priliku raditi."
 
Blake je otkrila i kako je jako uzbuđena zbog novog filma, čije će snimanje započeti ove zime: "Moj će vam lik ispričati priču kroz različita vremenska razdoblja od početka 20. stoljeća, pa sve do danas i to kroz modu. Film nije o modi, ali je ona jako važan dio mog lika i njezine priče." Jedva čekamo!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara