Njoj je stvarno prekipjelo: Beyonce potražila savjet za razvod od prijateljice Gwyneth Paltrow

Foto: Getty

ČINI se kako za Beyonce i Jay-Z-ja nema povratka u sretne dane.

Iako se već tjednima šuška kako je brak najbogatijeg glazbenog para u ozbiljnoj krizi, nitko od navedenih aktera još uvijek nije izjavio apsolutno ništa na tu temu.
 
No, svakodnevno cure novi detalji pa tako US Weekly prenosi kako je Beyonce tražila savjet za razvod od prijateljice Gwyneth Paltrow. Nepoznati je izvor otkrio kako je njezin brak sa slavnim reperom definitivno gotov, a oboje čekaju jesen i završetak svoje unosne turneje "On The Run", kako bi potpisali papire za razvod.
 
"Dan nakon što cijelom svijetu obznane da se rastaju, pojavit će se zajedno u javnosti i ponašati se kao da su i dalje zaljubljeni.  Upravo zato, Beyonce je tražila savjet od Gwyneth, jer se želi rastati mirno poput nje te ostati u dobrim odnosima sa suprugom."
 
Ranije ovaj mjesec, Beyonce je nahvalila slavnu glumicu, rekavši kako je "nevjerojatna osoba i dobra prijateljica u svakom pogledu". Sva sreća da je lijepa pjevačica odlučila za savjet pitati nekoga, tko joj za holivudske okvire, može i dati pokoji pametan.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara