Ovo si želimo: Božićni pokloni koji ne koštaju (gotovo) ništa

Foto: Interview Magazine

BOŽIĆ je vrijeme darivanja, pa je sasvim uobičajeno da u ovo vrijeme trošimo puno više nego inače. Svaka žena voli dobiti lijepi poklon, ali to ne znači da on mora biti skup. Donosimo listu poklona koji ne koštaju ništa, a svaka ih žena želi:

Masaža

Dvije ruke koje će nas riješiti stresa u leđima puno su bolji poklon od bilo kakve materijalne stvari. Senzualna masaža opušta, a i znači da provodimo vrijeme zajedno, tako da su to dva poklona u jednom.

Večera (koju nismo same pripremile)


Nije da ne volimo kuhati, ali ponekad je lijepo biti dočekan s već gotovom večerom. Uostalom, muškarci u pregačama su jako seksi, tako da ćemo vas sigurno poslije i nagraditi.

Oprano suđe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna seksi scena u kojoj volimo vidjeti muškarca: Njegove ruke prekrivene sapunicom koja nježno uklanja ostatke večere s bešteka. Mi za to vrijeme možemo odmoriti, a ovo je definitivno odličan poklon!

Daljinski upravljač


Rat između muškarca i žene oko daljinskog upravljača nikada ne prestaje, a ako nas stvarno želite razveseliti, dopustite nam da gledamo baš ono što želimo - čak i ako je to Sulejman.

Vaše vrijeme


Odvojite popodne samo za nas: Ugasite mobitele, isključite se i pravite se da ništa drugo ne postoji. Ovo će dobro doći i vama i nama, a sigurno vam neće biti dosadno.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara