Pet čuda tehnologije bez kojih ne može niti jedna zaposlena cura

Foto: Acer

NAŠLA si posao, sad još trebaš pomoć kako si ga bar malo olakšati.

Portal Cosmopolitan naveo je nekoliko stvari bez kojih ne može niti jedna zaposlena cura. Mislimo na tehniku.

1. Smartphone

2013. godina je i mobiteli više ne služe samo za pozive, sms poruke i igrice. On postaje tvoj najbolji prijatelj i najčešće sredstvo komunikacije s ljudima te izvor informacija i podsjetnika na obaveze. U prijevodu, bez takvog mobitela, bit će puno teže prilagoditi se svakodnevnom poslovnom ritmu 21. stoljeća.

2. Prijenosni punjač

Puna baterija na mobitelu danas je jednako važna kao i pojaviti se svaki dan na poslu. A sad to više nije problem, gdje god bila.

3. Navigacija

Najgore što ti se može dogoditi kad moraš biti negdje važno, je da se uspiješ izgubiti. S navigacijskim sustavom to se neće dogoditi, ali bez obzira na to sjeti se da uvijek kreneš na vrijeme ili par minuta prije, za svaki slučaj.

4. Tablet

Za ono vrijeme koje provedeš "na terenu", a telefon nije dovoljan, tablet je savršeno rješenje. Sve potrebne aplikacije koje su ti potrebne, bit će ti dostupne od 0-24, a stanu u svaku torbu.

5. Slušalice

Slušalice mogu poslužiti za lakšu komunikaciju kad u rukama nosiš brdo papira, no ovdje želimo istaknuti još jednu njihovu namjenu - opuštanje. Za one trenutke u danu kad osjetiš da više nemaš energije za apsolutno ništa. Najdraža pjesma, slušalice u ušima i malo odmora pobrinut će se da izdržiš posljednje radne sate.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara