Sitne životne promjene za bolje raspoloženje

Foto: Screenshot Youtube

ZNAMO da bi jahta i sunce bili idealna formula za sreću,  ali neke su stvari jednostavno nemoguće. No, sva sreća pa postoje i sitnice koje će imati slični učinak.

1. Više sna
 
To je ujedno i najvažniji potez za sreću koju možeš napraviti. Kada smo umorni, naše tijelo proizvodi više kortizola, zbog čega smo još više pod stresom. Jesmo li rekli dovoljno?
 
2. Zagrljaji
 
Zagrljaji su podcijenjeni, iako je odavno poznato da dodir ima momentalni pozitivan učinak na naše raspoloženje. Dobra je vijest što ti za to ne treba partner.
 
3. Bez mobitela
 
Sat vremena dnevno bez telefona i bilo koje druge tehnologije u rukama,  dovoljno je da se potpuno opustiš. Sama odabire koje ti vrijeme najviše paše.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Kompliment
 
I sama znaš da si radiš loše kad si prestroga prema sebi. Pokušaj s pristupom da se prema sebi odnosiš kao prema svojim prijateljima pa se ponekad sama nagradi komplimentom za izgled ili neko postignuće.
 
5. Vrijeme bez obaveza
 
Svatko od nas treba vrijeme u danu za raditi apsolutno ništa, barem pola sata. To si mogu priuštiti i najzaposleniji.
 
6. Ženska večer
 
Ako smo nešto naučile iz kultnog "Seks i grada", to je da ženska večer ima itekakve prednosti za naše raspoloženje. Prijatelji nas dokazano čine sretnijima. Što tvoje cure rade večeras?
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara