Šokirao ih: One Directionovac Liam javno se ispričao fanovima zbog svog neodgovornog ponašanja

Foto: Twitter
 
ONE Directionovac Liam Payne ispričao se za svoje neodgovorno ponašanje.
 
Nije se radilo o pijanstvu, napadu ili vrijeđanju nekoga, već o tome da se dvadesetogodišnji Britanac slikao na rubu krova na 34. katu nebodera u istočnom Londonu.
 
Fotografiju je snimio njegov prijatelj tijekom vikenda te ju objavio na Twitteru, a vrlo brzo slika je maknuta, jer je izazvala pravu pomutnju među fanovima. "Skoro sam dobila mali srčani udar kad sam vidjela sliku. Nemoj to više nikad ponoviti", napisala je jedna obožavateljica.
 
Liam se zatim javni ispričao u utorak navečer putem svog Twitter profila, nazvavši takvo ponašanje "glupim i neodgovornim". "Žao mi je što sa to napravio i što sam se slikao i apeliram na fanove da to ne pokušavaju, jer je jako opasno", napisao je. S obzirom na dob većine obožavatelja grupe One Direction, ovo je bio najbolji potez koji je Liam mogao napraviti.
 
Također, poslao je još jednu poruku fanovima, a to je da ne dolaze pred njegovu kuću. "Znam da su posljednjih dana moji prijatelji objavili puno slika moje kuće u Londonu, no molim vas nemojte me čekati vani. Volio bi da mogu normalno hodati cestom i družiti se s prijateljima, kao svi ostali i ne se osjećati loše kad se ne želim slikati", iskreno je priznao Liam.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara