Stigla presuda za napad na paparazza: Kanye West izbjegao zatvor, ali ne i terapije

Foto: JLP

KANYE West nagodio se u slučaju napada na snimatelja Daniela Ramosa.

Slavni reper u ponedjeljak je pristao na 24 sastanka u sklopu terapije suzbijanja bijesa, 250 sati društveno korisnog rada te dvije godine uvjetne kazne, kako bi slučaj nestao iz njegovog dosjea.
 
Tako se slučaj iz srpnja prošle godine više neće povlačiti po sudovima. Od Yeezusa je također zatraženo da više ni u kojem slučaju ne kontaktira s fotografom.
 
Što se tiče napadnutog paparazza, on će morati sam platiti štetu na kameri, kao i podmiriti sve medicinske račune, s obzirom da je s mjesta događaja pozvao vozilo hitne pomoći
 
Ramos je od suda tražio zatvor za slavnog repera, tvrdeći kako je pretrpio veliku traumu te je izjavio kako ga je Kanye napao kako bi promovirao svoj novi album.
 
"Ne bude li se Kanye držao svega što mu je sud odredio, ide u zatvor. Nitko nije iznad zakona pa tako ni on. Uz to, Kanye nije pokazao nikakvo žaljenje nakon napada, već se time hvalio. Uz to, nije se ni pojavio u sudnici, jer vjerojatno misli da je sve ovo šala. Upravo zato, mislimo kako kazna nije dovoljno oštra", izjavio je Ramosov odvjetnik.
 
Potvrdio je i kako njegov klijent sprema građansku tužbu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara