Već su krenule priče: Scott Disick nije bio nikakva podrška Kourtney tijekom trudnoće?

Foto: Getty

I DOK su gotovo svi mediji jučer prenijeli sretnu vijest kako je reality zvijezda rodila, već su krenule i one manje lijepe priče.

Kourtney Kardashian rodila je svoje treće dijete, sinčića čije ime je još uvijek nepoznato, a sve što se zna, jest da je rođen na isti dan kad i njezin prvi sin Mason, koji je jučer navršio 5 godina.
 
I dok je cijela obitelj izvan sreće od sebe, ponovno se počelo šuškati o problemima između Kourtney i njezinog dugogodišnjeg partnera Scotta Disicka, za kojeg upućeniji tvrde kako joj nije bio nikakva podrška tijekom ovih 9 mjeseci.
 
"Ovo je za Kourtney bila trudnoća koja ju je najviše iscrpila, fizički i psihički,  s obzirom da joj Scott nije bio od nikakve pomoći. Jedva je čekala da rodi." Iako se već neko vrijeme šuška o lošim odnosima para, koji je zajedno od 2006. godine, nikad nitko nije želio komentirati napise.
 
Ne zna ni je li Scott bio uz nju tijekom poroda, no šuška se kako imaju ime za sinčića. "Oboje su željeli odati počast svojim preminulim očevima pa planiraju sinu dati ime Jeffrey Robert", prenosi Hollywood Life.
 
Za Scotta je ovo bila vrlo teška godina. U siječnju mu je umrla majka, a samo 3 mjeseca nakon toga ostao je i bez oca. Scott je kasnije otvoreno pričao o svojim depresijama te ponovnom borbom s alkoholom i tulumarenjem, što je Kourtney od početka jako išlo na živce. 
 
Nadamo se da će prinova u obitelji popraviti narušene odnose.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara