Ženstveno, zanosno i moćno: Pogledajte novu kampanju dvojca Kralj & Krajina

Ženstveno, zanosno i moćno: Pogledajte novu kampanju dvojca Kralj & Krajina

Foto: Maja Brčić

DIZAJNERICE koje stoje iza branda Kralj&Krajina nedavno su svojom drugom kolekcijom i samostalnom revijom na Fashion Weeku Zagreb oduševile publiku, a sada predstavljaju najnoviju kampanju.

Kao lokaciju za kampanju svoje f/w 14/15 kolekcije Kralj & Krajina odabrale su aerodrom kako bi do izražaja došao upravo taj moćan stav žene koja nosi njihove kreacije. Budući da je kolekcija osim 60-im godinama također inspirirana militarizmom, ova lokacija činila se idealnom za njihovu novu modnu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom su kampanjom podarile odjevnim komadima iz svoje kolekcije priču o ženi koja je samosvjesna, glavna, samostalna, o ženi u tradicionalno muškoj ulozi pilota - ali i o ženi koja uza sve to želi biti lijepa i profinjena. Detalji priče koji ne mogu biti ispričani njihovim kreacijama, ispričani su frizurom i make up-om, a još više interakcijom modela s avionima. Svoju su ženstvenu, ali i strogu odjeću postavile uz robusne avione, čime ti odjevni komadi dobivaju neka nova svojstva i svoju vlastitu priču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara