Alessandra Ambrosio izbacila noge kroz visoke proreze na haljini i ukrala show

Alessandra Ambrosio izbacila noge kroz visoke proreze na haljini i ukrala show
Foto: EPA-EFE

FILMSKI festival u Canessu i ove je godine na Francusku obalu privukao brojne holivudske zvijezde, ali i sveprisutne manekenke.

A jedna od njih je bila i glavna zvijezda drugog dana festivala zahvaljujući svojoj vrlo izazovnoj haljini. Riječ je o 38-godišnjoj Alessandri Ambrosio koja je, iako se povukla iz manekenstva, crveni tepih u Cannesu jučer pretvorila u vlastitu modnu pistu.

Atraktivna Brazilka nosila je crvenu haljinu dizajnera Juliena Macdonalda s plaštom, halter ovratnikom i prorezima na donjem dijelu koji sežu sve do kukova, pa su u prvom planu bile njene dugačke i vitke noge.

Dojam su dodatno popravile elegantne zlatne sandale s visokom tankom petom, a Alessandra je pokazala i svoje zavidno umijeće poziranja.

A ako se zbog ovih prizora osjećate kao da imate deja vu, onda vjerojatno pamtite jedan sličan trenutak s istog crvenog tepiha koji se dogodio prije tri godine. Naime, na festivalu 2016. godine u izazovnoj crvenoj haljini s visokim prorezima pomutnju je izazvala Alessandrina mlađa kolegica Bella Hadid čijeg se izdanja možete se prisjetiti u nastavku.

Pitamo se pali li ovaj stilski trik i na običnim ženama ili samo na dugonogim manekenkama?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara