Angelina Jolie i Kourtney Kardashian potvrdile popularnost natikača iz 90-ih

Angelina Jolie i Kourtney Kardashian potvrdile popularnost natikača iz 90-ih
Foto: Broad Image, Snapchat

I DOK su neki trenutni trendovi toliko upečatljivi i ekstravagantni da nam se od njih zavrti u glavi, ovaj par natikača pravo je modno osvježenje u klasičnom štihu. 

Riječ je o žutim natikačama s uzorkom krokodilske kože koje potpisuje dizajnerica Gabriela Hearst Franzine, a koje su idealne kao završni detalj svake ljetne kombinacije. 

Da nisu prošle nezamijećeno niti među slavnim damama svjedoče Angelina Jolie i Kourtney Kardashian koje su u njima jučer prošetale Italijom i Los Angelesom. 

Angelina je svoj par ovih natikača već više puta prošetala obavljajući dnevne obaveze, a Kourtney ih je na odmoru u Italiji također dobro razgazila. 

Ako ni vas ove bezvremenske natikače nisu ostavile ravnodušnima, moći ćete ih pronaći u internetskoj trgovini Net-A-Porter po cijeni od 525 dolara, što je otprilike 3850 kuna. 

No ako ne patite za dizajnerskim komadima, onda ćete par sličan ovome inspiriran trendovima iz devedesetih lako pronaći i u high-street dućanima u kojima su trenutno vrlo vjerojatno i na sniženju. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara