Bella i Gigi Hadid naljutile su korisnike Twittera: "Knjiga nije modni dodatak!"

Bella i Gigi Hadid naljutile su korisnike Twittera: "Knjiga nije modni dodatak!"
Foto: EPA-EFE, Twitter

NI jedan korak Belle i Gigi Hadid ne može proći nezapaženo. 

Što su obukle, gdje su i s kim su bile... Ove manekenke i trendseterice uživaju pažnju i interes javnosti na svakodnevnoj bazi. Ipak, ponekad reakcije i nisu baš pozitivne. 

Naime, sestre Hadid se u posljednje vrijeme neprestano pojavljuju u javnosti s knjigom u ruci, ali ne kako bi je čitale, već je drže poput modnog dodatka odnosno clutch torbice. 

To je prvi uočio The New York Post koji je objavio da Bella i Gigi nose knjigu kao "najtrendi modni dodatak 2019.". U tekstu su ukazali na to da su manekenke uskladile boje korica knjige s odjevnim kombinacijama te nisu ostavili mjesta za mogućnost da one zapravo čitaju te knjige. 

Korisnike Twittera je nazivanje knjige modnim dodatkom razljutilo, a svoje su misli prenijeli u riječi. 

"Nemojmo posramljivati ove djevojke što nose knjige sa sobom, posramimo The New York Post jer to naziva modnom svrhom", napisala je jedna od korisnica ove društvene mreže. 

"Znate, to nisu samo dobri modni dodaci! Otvorite li ih, pronaći ćete unutra odlične riječi također! Za, na primjer, obogaćivanje i rast kao osoba i tako!!!"

"Zahvalio bih sestrama Hadid jer su izmislile knjige", bio je još jedan u nizu komentara koji su osudili ovaj list, ali djelomično i sestre Hadid koje možda zbilja nose knjige sa sobom čisto u modne svrhe. 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara