Bieber progovorio o vezi s 15 godina starijom Kourtney Kardashian: "Iskoristila me, čovječe"

Bieber progovorio o vezi s 15 godina starijom Kourtney Kardashian: "Iskoristila me, čovječe"

Foto: Splash News, Instagram, JLP

JUSTIN Bieber dotaknuo se teme koja ga je dovela na naslovne strane gotovo svih časopisa i portala.

Nakon što je prije mjesec dana, najstarija sestra Kardashian, 36-godišnja Kourtney, uhvaćena u 4 ujutro, kako izlazi iz hotela Justina Biebera, s kojim je tu večer tulumarila u Zapadnom Hollywoodu, sve nas je zanimao odgovor na pitanje što se tu događa.
 
Kako se čitavo ovo vrijeme nije oglasila niti jedna strana, jedini 100 posto točan odgovor nije stizao. No, ipak se nešto promijenilo. Justin je ipak nedavno progovorio o glasinama, gostujući u radijskom showu "The Bert Show", a njegov intervju jučer je napokon emitiran.
 
 
"Čovječe, ja sam iskorišten. Što da ti kažem?", našalio se. Na voditeljevo pitanje ima li tu ičega, kratko je odgovorio: "Ne, i na tome će ostati."
 
Nakon kratke stanke, mladi pjevač otkrio je kako prema Kourtney osjeća samo ljubav. "Ajmo sad za ozbiljno, ne šalim se, ona je super. Obitelj Kardashian poznajem već godinama", zaključio je priču. U isto vrijeme , Kourtney je otvorila dušu novinarima te otkrila kako pati od anksioznosti, čemu je glavni uzrok prekid 9-godišnje veze s ocem njezino troje djece, Scottom Disickom.
 
 
No, Justin se nije našalio samo na račun slavne Kardashianke, već i svoje bivše cure Selene Gomez te još jednom pokušao ostaviti dojam da su i dalje u odličnim odnosima, iako je nedavno cijelom svijetu pokazao kako ga s mladom manekenkom Hailey Baldwin veže nešto više od prijateljstva, slikama vrućih poljubaca, snimljenih tijekom novogodišnjih praznika na otoku St. Barts.
 
 
Nakon što mu je na zaslonu mobitela pokazan novi, vrući spot nekadašnje Disneyjeve zvijezde, u kojem se polugola valja po krevetu s plavokosim komadom, Justin je ispalio kroz smijeh: "Što ona pokušava napraviti mom srcu? Šalim se. Ona voli mene, ja volim nju i to se nikad neće promijeniti. A tko je ovaj lik? On je šala! Obični balvan. Ne, zapravo mislim da je jako zgodan. Ne znam ni lagati."

No, razgovor je ubrzo nakon toga dobio nešto ozbiljniji ton. "Sve što želim jest da ona bude sretna. Trebali smo vremena da odrastemo u ovo što smo danas. Mislili smo kako ćemo se možda jednog dana ponovno vratiti jedno drugome, no udaljili smo se i nismo isti kao prije. No, i dalje smo prijatelji", zaključio je Bieber.
 
 
Čini se kako je plavokosa Hailey doista nova Selena, a ne 15 godina starija Kourtney, kojoj Justin može doći kao četvrto dijete.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara