Bivši član obitelji Kardashian ponovno na podu kluba u kojem se satima opijao

Bivši član obitelji Kardashian ponovno na podu kluba u kojem se satima opijao

Foto: Splash News, Getty

BLISKI prijatelji ponovno strahuju zbog posrnulog košarkaša.
 
Nekadašnja NBA zvijezda i bivši suprug Khloe Kardashian, 38-godišnji Lamar Odom opet ima problema, iako su svi mislili kako je na dobrom putu da se u potpunosti oporavi.
 
 
Podsjetimo, košarkaš je u listopadu 2015. godine pronađen u nesvijesti u jednom bordelu u Nevadi, gdje se čak 4 dana drogirao i opijao s prostitutkama, a tada je jedva preživio.
 
Iako je Khloe već tada pokrenula razvod braka, čitavo je vrijeme bila uz njega, kao i cijela reality obitelj Kardashian-Jenner, no od pomirenja nije bilo ništa.
 
 
Nakon nekoliko teških mjeseci, košarkaš se oporavio, no Khloe je sreću pronašla s drugim košarkašem, Tristanom Thompsonom s kojim navodno očekuje svoje prvo dijete.
 
I dok ona tvrdi kako nikada nije bila sretnija, a tako i izgleda, njezin bivši suprug ponovno je u problemima, zbog čega je jako zabrinuo obitelj i bliske prijatelje, ali i kolege.
 
 
"Potpuno je izvan kontrole. Ponovno je počeo tulumariti i prijatelji su jako zabrinuti za njega. Bio je odlično prošlog proljeća, no sve se pogoršalo tijekom ljeta", otkrio je nepoznati izvor blizak košarkašu.
 
 
Tijekom proteklog vikenda, TMZ je objavio snimku na kojoj košarkaš tulumari u jednom klubu, a oko 2 ujutro pao je na pod. U pomoć su mu zatim stigli tjelohranitelji koji su mu pomogli da ustane, a svjedoci tvrde kako se prije rušenja opijao čak nekoliko sati bez prestanka.
 
Njegova glasnogovornica za sve je okrivila intenzivne treninge, no nitko joj previše ne vjeruje. "Lamar je dobro. Bio je dehidriran te večeri, a u klubu je bilo jako vruće. Ranije toga dana odradio je žestoki trening te je jednostavno izgubio kontrolu nad svojim tijelom", rekla je Eve Sarkisyan.

Možda bi joj netko i povjeravao da Lamar prethodno nije uhvaćen i u jednom striptiz klubu gdje je čitavu noć bacao novčanice na plesačice, također uz obilje alkohola.
 
Nadamo se samo kako će se košarkaš pribrati prije nego što bude prekasno.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara