Brad Pitt osvojio još jednu Jennifer koja je također holivudska miljenica

Brad Pitt osvojio još jednu Jennifer koja je također holivudska miljenica

Foto: Getty

OTKAD se razveo od Angeline Jolie, Brada povezuju s raznim ljepoticama.

Nakon 12 godina ljubavi te dvije godine braka, glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su okrenuti nove stranice u životu, a njihov razvod nije bio nimalo lijep. O Bradu se tako počelo pričati kako je imao problema s alkoholom te bio nasilan prema supruzi i njihovo šestero djece, ali i da je često bio nevjeran, iako za to ni dan danas ne postoje konkretni dokazi.
 
 
S druge strane, njihova ljubavna priča započela je kao bajka, barem za njih, no ne i za Jennifer Aniston koja je u to vrijeme još uvijek bila Bradova supruga. Par se upoznao 2004. godine na filmskom setu, a Brad se navodno odmah zaljubio u fatalnu Angelinu, zbog koje je na kraju i ostavio suprugu nakon 7 godina braka.
 
 
Jennifer je u intervjuima kasnije često isticala kako joj je slomio srce, ali i kako mu je oprostila, jer se takve stvari jednostavno događaju. No čini se kako ima nešto u tom imenu što vuče Brada...
 
 
Najnoviji i vrući trač u Hollywoodu jest kako se Brad zaljubio u još jednu Jennifer, i to Lawrence, holivudsku miljenicu koja je nedavno prekinula zaruke s 21 godinu starijim redateljem Darrenom Aronofskym.
 
 
Kako se šuška, par je dosad uživao na čak nekoliko spojeva, no izvori bliski glumcu tvrde kako su to samo glasine. S druge strane, postoje i oni koji tvrde kako se 27-godišnja Jennifer oduvijek sviđala 54-godišnjem Bradu te kako on misli da je savršena.
 
 
No činjenica jest kako se od razvoda 2016. godine Brada povezivalo s brojnim glumicama, među kojima su bile i Kate Hudson te Sienna Miller, a zanimljivo je kako su obje plavuše, kao i Jennifer Lawrence, a to je i Jennifer Aniston. "Istina je da Brada nisam vidjela 4 godine pa su me glasine o vezi itekako dobro nasmijale", izjavila je Kate koja je posljednjih godinu dana sretno zaljubljena.
 
Čini se kako su Bradu prisjele brinete, a radi se li o istini ili glasinama, pokazat će vrijeme.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara