Četiri horoskopska znaka kojima je ljubomora najistaknutija karakteristika

Četiri horoskopska znaka kojima je ljubomora najistaknutija karakteristika
Foto: Unsplash

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJUBOMORA je u svakoj vezi normalna pojava, no samo kada je u određenim granicama. Intenzitet ljubomore razlikuje se od osobe do osobe, no ovisi i o horoskopskom znaku. Sljedeći znakovi slove za najljubomornije partnere. 

Ribe

Ribe su u vezi neprestano ljubomorne. One imaju najveći strah od napuštanja pa si često umišljaju neke stvari koje se ne događaju. Ako im nešto postane sumnjivo, spremne su i špijunirati partnera kako bi vidjele o čemu se radi. 

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona najteže kontroliraju ljubomorne ispade. Vrlo su posesivne i ne vole kada se njihova bolja polovica nalazi u društvu suprotnog spola kada oni nisu prisutni. 

Lav

Najveći egoisti, Lavovi, nikada ne vole biti izvan centra pažnje. Oni vrlo lako mogu postati ljubomorni i na vašu najbolju prijateljicu ako joj pridajete previše pažnje. 

Ovan

Ovnovi slove za opsesivno ljubomorne osobe. Ako mu niste vaš cijeli dan prepričali do posljednje sitnice i otkrije da ste nešto zatajili, pa čak i slučajno, Ovan će se stravično naljutiti i izazvati golemu svađu. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara