Danas kreću nove "Pretty Little Liars": Objašnjavamo sve što se dogodilo u posljednjoj epizodi

Danas kreću nove "Pretty Little Liars": Objašnjavamo sve što se dogodilo u posljednjoj epizodi

Foto: Press Foto, Facebook

S LJETOM dolaze i nove epizode naših omiljenih serija.

Fanovi superpopularne serije "Pretty Little Liars" napokon su dočekali novu sezonu koja će se u Americi prikazati večeras, a čekaju ih velika iznenađenja, jer je posljednja epizoda postavila mnoga pitanja.

Index Rouge donosi temeljit pretres događaja iz zadnje prikazane epizode, kako bi u novu sezonu krenuli svjesni svih činjenica.

SPOILER ALERT! Ako niste gledali zadnje epizode, ne čitajte dalje!U posljednjoj epizodi napokon smo doznali tko je novi A, odnosno tko su oni, novi zlikovci.Otkriveno je kako djevojke sada plaši blizanka pokojne gospođe DiLaurentis, Mary Drake, koja se udružila s Alisoninim suprugom Elliotom Rollinsom.Zašto?

Mary Drake prije 25 godina bila je pacijentica u ustanovi za mentalno oboljele gdje je rodila dječaka Charlieja. Charlieja je posvojila njezina sestra Jessica, Alisonina majka.

Charlie je kasnije promijenio spol i postao CeCe, odnosno A koja je glavnim junakinjama ove serije godinama zagorčavala život.Odakle Alisonin muž u ovoj priči?

U posljednjoj epizodi Elliot govori Mary Drake: "Znaš da bi sve napravio za Charlotte", na što ona odgovara: "To si dokazao kad si se oženio za svoju rođakinju".

To ukazuje na činjenicu da je Elliot, novi Alisonin suprug, zapravo brat pokojne Charlotte, u seriji poznatije kao CeCe!

Kao da to nije dovoljno uzbuđenja, producenti su u posljednjoj epizodi odlučili u opasnost dovesti i Hannu koja se odlučila žrtvovati za dobrobit prijatelja i baciti se u ralje osobe za koju misli da je A.

Na kraju epizode vidjeli smo kako ju netko onesvještenu vuče po podu, a na novim posterima ona se uopće ne pojavljuje!

Hoće li Hanna preživjeti i kako će cure stati na kraj novim zlikovcima, vidjet ćemo uskoro!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara