Doris potpuno promašenim stajlingom sve nasmijala: "Što bi ti mater rekla?"

Doris potpuno promašenim stajlingom sve nasmijala: "Što bi ti mater rekla?"
Foto: Instagram

SIMPATIČNA voditeljica očigledno ne prati vremensku prognozu. 

Naime, Doris Pinčić Rogoznica jutros se na poslu pojavila u odjevnoj kombinaciji koja sasvim sigurno ne odgovara trenutnim vremenskim uvjetima. Štoviše, moglo bi se reći da je ovo poprilično hrabar i optimističan modni odabir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Iako se sunce sakrilo, temperature se spustile, a kiša ne posustaje, Doris je odjenula majicu kratkih rukava, "cropped" traperice koje su kao stvorene za tople proljetne dane i espadrile koje sasvim sigurno nisu predviđene za hodanje po lokvama. Naravno, kako bi njen (pro)ljetni outfit bio potpun, voditeljica nije zaboravila ni sunčane naočale, ali ni njen trenutno omiljeni modni dodataka - stajliš maramu zavezanu oko vrata.

"Mi Dalmatinci smo poznati po tome da bilo da je jugo, bura i kiša - s nama su naočale, a tako i špagerice", našalila se i Doris na svoj račun, a njeni obožavatelji su joj poručili kako je "baš briga, ionako ima svoj đir". 

"Što bi ti mater i baba rekla?", zanimalo je pojedince koji su aludirali na činjenicu da bi se u ovom ljetnom izdanju vrlo lako mogla prehladiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara