Dvije stvari koje morate znati o bivšim vezama svog partnera

Dvije stvari koje morate znati o bivšim vezama svog partnera
Foto: Instagram

NARAVNO, neke stvari trebaju ostati u prošlosti i ima ih pravo zadržati za sebe. Ipak, neke pojedinosti o bivšim ljubavima vašeg novog partnera mogu vam otkriti puno toga o njemu, a možda i pomoći da shvatite kakva bi vaša veza mogla biti.

Zato, postoje dvije stvari koje biste trebali znati o njegovim bivšim vezama.

Zašto su prekinuli?

Razloga za prekid veze je stvarno puno, ali ako je vaš partner već nekoliko veza prekinuo iz istog razloga, možda je problem u njemu. Pobjegne li glavom bez obzira kad stvari postanu ozbiljne? Ili je već dvije djevojke prevario? Sve ovo mogu biti znakovi za uzbunu.

No, naravno da ne mora biti problem samo u njemu. Razgovor o bivšim vezama može vam pomoći da na vrijeme reagirate i spriječite ponavljanje problema koje ste imali u prošlosti s drugim ljudima. Možda su njegovoj partnerici smetala njegova česta druženja s prijateljima ili nije imala razumijevanja za njegovo neobično radno vrijeme, a ako to saznate na vrijeme, znat ćete jeste li spremni nositi se s tim stvarima.

Što misli o bivšim ljubavima?

Osim što ćete tako vrlo lako otkriti osjeća li još uvijek vaš partner nešto prema bivšoj djevojci, možete zaključiti i kakva je osoba. Ako unatoč prekidu i dalje o bivšoj djevojci govori s dozom poštovanja, to vam otkriva da pred sobom imate odraslog muškarca koji se zna nositi s emocijama. Nasuprot tome, ako ne propušta priliku da je vrijeđa i predstavlja isključivo u crnom svjetlu, zapitajte se želite li biti s takvom osobom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara