Frizer Kim Kardashian otkrio zašto je ona opet plavuša

Frizer Kim Kardashian otkrio zašto je ona opet plavuša

Foto: Getty 

REALITY zvijezda na Tjednu mode u New Yorku pojavila se s novom bojom kose. 
 
Svoje tamne vlasi opet je zamijenila plavim, točnije "ledenom" platinastom nijansom koja graniči sa sijedom. Odluku u novoj frizuri Kim je objasnila na svojoj stranici i aplikaciji, a izgleda da se radi o stvarno velikoj promjeni. 
 
"Već duže vremena razmišljam o povratku na plavo i tako sam sretna! Znam da mnogi misle da nosim periku, no ovo je moja prava kosa", napisala je Kardashianka i otkrila da se ovoga puta zaista obojila.
 
 
 
Svoj novi look 36-godišnjakinja duguje frizeru Chrisu Appletonu, koji je otkrio zašto se Kim baš sad odlučila na promjenu.
 
"Htjeli smo postići neku novu vibru i napraviti drastičnu promjenu. Ovaj look je velika promjena u odnosu na superdugačku 'Cher' frizuru, kakvu je Kim njegovala još od prošlogodišnjeg Tjedna mode u Parizu," objasnio je osobni frizer zvijezde, koji se cijelo vrijeme brine i o tome da njezina platinasta nijansa ne poprimi žućkaste tonove.  
 
 
Čini se da je godina i više nego dovoljna da Kim dosadi neka frizura, što je potvrdila i prvi put kada je postala plavuša. 2015. godine. Tada je izdržala 21 dan i vratila se tamnoj kosi.  
 
 
Zvijezda je i inače poznata po čestim promjenama izgleda pa se ne bismo puno iznenadili da za nekih mjesec dana Kim ponovo osvane kao brineta.  
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara