Hit destinacija za fanove "Dirty Dancinga": Jeste li znali da možete odsjesti u hotelu iz filma?

Hit destinacija za fanove "Dirty Dancinga": Jeste li znali da možete odsjesti u hotelu iz filma?

Foto: Press Foto, Tumblr

KAD se 1987. u kinima pojavio film pod nazivom "Dirty Dancing" nitko nije mislio da će se pretvoriti u ultimativni ženski hit koji će publika još desetljećima obožavati.

Možda niste znali da hotel iz filma zaista postoji i da je u njemu moguće odsjesti, ali i proživjeti slična iskustva kako i Baby i Johnny u samom filmu!Hotel u koji je Baby s roditeljima stigla na ljetovanje zove se "Mountain Lake Lodge" i nalazi u Virginiji, a za potrebe snimanja bio je preuređen u stilu šezdesetih godina.Hotel nudi "Dirty Dancing iskustva" pa tako uz sam boravak možete posjetiti sva mjesta na kojima su Jennifer i Patrick plesali, a i sami naučiti ključne plesne pokrete iz filma.Uz to, obožavatelji mogu vidjeti jezero u kojem su glavni likovi vježbali podizanje, a i sjenicu u kojoj su se održavali tulumi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvi vikendi hit su među djevojkama koje organiziraju proslavu rođendana i djevojačke večeri, a često dolaze i parovi željni romantike.Cijena takvog vikend iskustva počinje sa 2 000 kuna, a raste ovisno o izgledu sobe i aktivnostima.

Sretnici koji uspiju doći na red mogu odsjesti i u kabini u kojoj je mlada Baby ljetovala s roditeljima.

Zvuči kao jako zabavan vikend!


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara