Horoskop i ljubav: Kakvi su Bikovi u vezama i što ih privlači

Horoskop i ljubav: Kakvi su Bikovi u vezama i što ih privlači

Foto: 123 rf

PROŠLOG tjedna otkrili smo ti baš sve o Ovnovima i ljubavi, a sada su na red došli Bikovi.

Svi rođeni u razdoblju od 21. travnja do 20. svibnja, pripadaju horoskopskom znaku Bik. No, znaš li njihove ljubavne karakteristike?

Bikovi ne kreću u nikakvu akciju, dok prethodno dobro ne razmisle o svojim koracima, a svoje duboke osjećaje uglavnom skrivaju ispod prividne hladnoće i rezerviranosti.

Jednako tako će biti i prilikom odabira partnerica, koje Bik bira vrlo promišljeno. Tek kada ispita teren do posljednjeg detalja, odnosno osobu koja mu je zapela za oko, ovaj znak kreće u akciju i to vrlo samouvjereno.

No, kada se zaljubi, Bik je vjeran i zaštitnički nastrojen partner, koji se itekako brine o financijskoj sigurnosti pa je idealan partner za sve one koji vrednuju tradicionalne veze. Vrlo je tvrdoglav te prilično nefleksibilan te mu odustajanje od nekih starih i loših navika uglavnom predstavlja problem.

Ovakav muškarac čvrsto stoji s obje noge na zemlji, vrlo je miran i staložen te nema potrebu iskazivanja svoje muškosti, iako je itekako svjetan toga da ju posjeduje.

Što se tiče njegove seksualnosti, ovaj se znak brzo uzbuđuje i vrlo je potentan pa na ovom polju ne voli nikakvu vrstu izazivanja, a zatim povlačenja. Žene Bikovi posebno su upućene u sve erotske tajne pa se njih smatra jednima od najstrastvenijih ljubavnica.

Iako možda skriva tu svoju stranu, Bikovi su u duši romantičari. Možda neće obećati skidanje zvijezda s neba, no znati će kako iznenaditi partnericu. Bitno je samo da pronađe onu, koja će mu dopustiti da on bude gazda, što je sve što Bik traži za ljubav i privrženost, koju daje svojoj odabranici. Također, Bik traži potpunu odanost, predanost i iskrenost - sve ono što i sam daje.

Što se tiče žena Bikova, one su odane partnerice, a to traže i od svojih boljih polovica. Ne vole promjene, već uživaju u svom komforu, a ljubav igra važnu ulogu u njihovim životima. Iako nerado pokazuju osjećaje u javnosti, žene Bikovi znaju biti vrlo ljubomorne, pa čak i posesivne, a doslovno ne podnose prisutnost drugih žena. U slučaju prevare, budite sigurni da će žena Bik žestoko uzvratiti.

Obitelj i brak su im jako važni te im nije strano žrtvovanje za osobu koju vole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara