Horoskopski znak otkriva koji je vaš idealan tip muškarca

Horoskopski znak otkriva koji je vaš idealan tip muškarca
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKA žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači.

I dok se jedne pale na neizlječive romantičare, druge više privlače macho muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop. Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri skupine znakova, pa provjerite kakav je vaš:

Vodeni znakovi - Rak, Ribe, Škorpion

Vodeni znakovi uvijek su spremni za akciju i obično su jako spontani, pa iste stvari cijene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova treba vam muškarac koji, baš poput vas, voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znakovi - Lav, Ovan, Strijelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su puno zanimljiviji "zločesti" dečki koji će unijeti malo uzbuđenja i akcije u vezu. No budite oprezne da ne biste naletjele na nekog zbilja opasnog frajera koji donosi samo probleme.

Zračni znakovi - Blizanci, Vaga, Vodenjak

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan frajer na kojeg se mogu osloniti i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Zračni znakovi se zato najčešće i pale na muškarce koji vole preuzeti inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znakovi - Djevica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je jako bitna financijska sigurnost pa ih najviše privlače uspješni muškarci koji im je mogu i osigurati, dok duge vrijednosti padaju u drugi plan. No, ako ste rođene u jednom od ovih znakova, novac i karijera vam ne bi trebali biti prioritet u pronalaženju partnera, već samo dodatni bonusi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara