Je li tužan izraz na princezinom licu priča o nesreći ili botoksu?

Je li tužan izraz na princezinom licu priča o nesreći ili botoksu?

Foto: Getty, Splash News

PRINCEZA Charlene posljednjih je dana u središtu pozornosti.
 
39-godišnja bivša južnoafrička plivačica, a danas princeza od Monaka, Charlene, na kraljevskom je dvoru od 2006. godine kada se doselila na Francusku revijeru svom suprugu princu Albertu II. kojeg je upoznala davne 2000. tijekom plivačkog natjecanja u kneževini.
 
 
Par je prvi put viđen zajedno 2001. godine, a 10 godina kasnije stupili su u brak. Duo ima i blizance koje su dobili u prosincu 2014. godine.
 
 
Charlene posljednjih dana posebno privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama koje su postale sve odvažnije i modernije, no ponovno je u središtu pozornosti i zbog tužnog izraza lica koje se proteklih godina itekako puno provlačilo kroz medije.
 
 
O tome se pričalo i jučer, na dodjeli nagrada koje su posvećene preminuloj princezi Grace, no neki tvrde kako se ne radi o njezinoj tuzi, već o botoksu, zbog čega joj je lice izgledalo zaleđeno. Ovo nije prvi put da se šuška o njezinom korištenju botoksa, a pričalo se i kako je povećala gornju usnu, o čemu ona naravno nikada nije pričala.
 
 
Na dodjeli se pojavila u pratnji supruga, no zasjenila ga u blještavoj, ljubičastoj glamuroznoj haljini koja je otkrivala ramena. Inače, princeza ne voli previše privlačiti pažnju pa ju ne vidimo često u javnosti, ali to se u posljednje vrijeme itekako mijenja. Počnimo od Tjedna mode u Milanu, gdje je ranije ovoga mjesec plijenila pozornost u sexy, srebrnoj haljini te crnoj, kožnoj jakni.
 
 
A ako ovaj izraz lica nije botoks, onda je tuga, a priče o njezinoj nesreći uz supruga uskoro će postati legendarne. Naime, neposredno prije vjenčanja, kraljevski dvor zataškao je priče kako je plivačica htjela doslovno pobjeći s njega, ali zaustavljena je na vrijeme te joj je oduzeta putovnica. Već se tada pričalo da je to napravila zbog njegove nevjere, a dobro se zna kako je princ imao burnu ljubavnu prošlost te brojne afere.
 
 
I na samom vjenčanju princeza je plakala, a nitko te suze nije protumačio kao radosnice. Ona je kasnije objasnila da je bila jako uzbuđena zbog vjenčanja, no nitko joj nije povjerovao. Ni medeni mjesec nije prošao ništa bolje, a par je spavao u 16 kilometara udaljenim hotelima.
 
Ostavljamo vam da pokušate procijeniti sami o čemu se ovdje radi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara