Kate Hudson napokon priznala je li istina da je završila u Bradovom krevetu

Kate Hudson napokon priznala je li istina da je završila u Bradovom krevetu

Foto: Splash News

O NJOJ se prvoj šuškalo da je zamijenila Angelinu Jolie.

Brad Pitt i Angelina Jolie bili su jedan od omiljenih i najljepših holivudskih parova, a zbog nje je glumac 2005. ostavio tadašnju suprugu Jennifer Aniston nakon 7 godina braka.No par se prije godinu dana odlučio rastati nakon 12 zajedničkih godina, a događaji nakon toga nisu bili nimalo lijepi. Brada se optuživalo za fizičko i psihičko nasilje nad suprugom i djecom, alkoholizam, varanje, a glumica mu je navodno i zabranila da viđa njihovu djecu.

Glumac je u mjesecima nakon razvoda izgledao sve mršavije i lošije no momentalno su ga počeli povezivati s drugim ženama, među kojima je prva bila glumica Kate Hudson.

Naime, Kate je nakon prekida s bivšim dečkom javno otkrila kako joj je Brad zgodan te kako je sada slobodna i raspoložena za flert. Bilo je to sasvim dovoljno da krenu glasine...Glumci su ih dodatno rasplamsali svojom šutnjom, no Kate je napokon odlučila otkriti pravu istinu o njihovom odnosu. "To je bila najluđa glasina koju sam ikad čula i u tome nema ni zrna istine. Da stvar bude još bolja, Brada nisam vidjela 4 godine", otkrila je holivudska miljenica za koju se pričalo i kako je odmah dopustila glumcu da se useli kod nje.

I dok su Brada mediji ostavili na miru, počelo se šuškati kako Angelina ima novog muškarca u životu te kako već razmišlja o braku, no vjerujemo kako je to još jedna izmišljotina zbog klikova i čitanosti.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara