Kendall i Kylie Jenner pokušavaju pokrenuti jedan neobični festivalski trend

Kendall i Kylie Jenner pokušavaju pokrenuti jedan neobični festivalski trend
Foto: Instagram

CVJETNI vijenci su još prije nekoliko sezona prestali biti najpoželjniji festivalski modni dodatak, ali nijedan drugi ih još nije uspio dostojno zamijeniti.

No sestre Kendall i Kylie Jenner imaju jedan prijedlog koji bi, zahvaljujući njihovom golemom utjecaju na trendove, vrlo lako mogao postati novi hit dodatak za festivale iako je potpuno neočekivan. 

Riječ je o visokim večernjim rukavicama koje sežu do iznad laktova, modnom dodatku koji smo do sada navikli viđati u kazalištu ili na nekim gala događajima, no slavne sestre očito smatraju da im je mjesto i na festivalima jer su ih obje nosile prošlog vikenda na Coachelli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je odabrala prozirne rukavice sa svjetlucavim kamenčićima koje je uskladila s haljinicom, dok je Kendall nosila svijetloplavu haljinu i bijele rukavice s uzorkom polumjeseca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Mogu li večernje rukavice postati novi cvjetni vijenci, pokazat će vrijeme, no nismo baš sigurni koliko je ovaj modni dodatak praktičan za festivale, pogotovo one koji se održavaju u ljetnim mjesecima kada svi vole imati što manje odjeće na sebi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara