Khloe Kardashian kritizirali zbog fotošopa pa se odlučila na djetinjasti potez

Khloe Kardashian kritizirali zbog fotošopa pa se odlučila na djetinjasti potez
Foto: Instagram

IAKO većina nas svaku fotografiju prije objave na društvenim mrežama uljepšava filterima, kada to naprave javne osobe mnogi ih prozivaju zbog nametanja krivog ideala ljepote i iskrivljavanja istine.

No, pojedine zvijezde se s vremena na vrijeme stvarno previše zaigraju s fotošopom, a jedna od njih je sasvim sigurno i Khloe Kardashian koja se upravo zbog toga već nekoliko puta našla na udaru kritika.

Isto se dogodilo i s jednom od njenih posljednjih fotografija objavljenih na Instagramu, ali ovog puta se Khloe odlučila potpuno oglušiti na mišljenje svojih pratitelja i jednostavno im onemogućiti daljnje komentiranje njenih fotki. Da, potpuno je isključila mogućnost komentiranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Naime, objavila je fotografiju u pripijenom blještavom kombinezonu, ali umjesto njene odjevne kombinacije svi su komentirali da joj noge i glava ne izgledaju prirodno ni proporcionalno s ostatkom tijela.

A svojim potezom Khloe je samo dokazala da se ne zna nositi s negativnim kritikama na koje bi, nažalost, kao javna osoba ipak trebala biti spremna i dala nam razlog više da vjerujemo da je fotka stvarno fotošopirana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara