Kreator serije otkrio da Dan Humphrey nije trebao biti Tračerica. Evo tko jest

Kreator serije otkrio da Dan Humphrey nije trebao biti Tračerica. Evo tko jest
Foto. YouTube screenshot

MNOGI obožavatelji serije "Tračerica" ostali su razočarani kada se doznalo da je tračerica koja je u seriji vodila blog o svim glavnim likovima usamljeni dečko Dan Humphrey (Penn Badgley). Za većinu to nije imalo nikakvog smisla, ni po karakteru njegova lika ni po radnji serije. Stoga vjerujemo da će mnogima laknuti kada doznaju da Humphrey ispočetka nije trebao biti tračerica. Ipak, sumnjamo da će vam se svidjeti i originalni izbor.

Naime, jedan od kreatora serije, Joshua Safran, sada je otkrio da je tračerica trebao biti Nate Archibald (Chace Crawford), što je zapravo gotovo jednako nelogičan izbor kao i Dan.

"Dan nije trebao biti tračerica, nego Nate, a prije njega sam na umu imao i Sereninog brata Erica van der Woodsena (Connor Paolo)", otkrio je Safran za BuzzFeed.

"Kad smo vidjeli članak u NY Postu u kojem je pisalo da je tračerica Eric, odustali smo od te ideje i zamijenili ga Nateom. No na kraju je ipak to bio Dan", dodao je.

Inače, u tijeku je snimanje novih epizoda serije sa za sada nepoznatom glumačkom postavom i jedino je poznato da će naratorica biti ista glumica kao i u dosadašnjim epizodama, a o kome je riječ doznajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara