Lejla Filipović i Kristina Krepela blistale na jednoj sasvim posebnoj božićnoj večeri

Lejla Filipović i Kristina Krepela blistale na jednoj sasvim posebnoj božićnoj večeri

Foto: Vlado Cvirn

SINOĆ je u Zagrebu održana božićna večer za modno pamćenje.

A nju je za prijatelje, ambasadore i suradnike pripremio modni dizajner Ivan Alduk, u samom centru Zagreba.
 
Ana Radišić, Lejla Filipović, Ana Vilenica, Martina Podgorski, Ivana Delač Đolo, Una Zima, Vedrana Čarapović, Tihana Harapin Zalepugin, Lara Antić, Kristina Krepela i mnogi drugi uživali su u posebnoj božićnoj večeri koju je svojim glasom, uz pratnju klavira, uljepšala pjevačica Lea Mijatović učinivši blagdansku atmosferu još čarobnijom.
 
Ivana Delač Đolo
 
Kristina Krepela
 
 
"Ova godina je bila predivna od samog početka i moram priznati kako sam dugo razmišljao na koji način se najbolje zahvaliti svima koji su bili uz mene ne samo ovu godinu nego i puno duže. Drago mi je da sam na ovom predivnom mjestu punom povijesti uspio okupiti sve drage ljude oko božićnog stola, na taj način stvoriti nove uspomene i zahvaliti im na podršci",  rekao je Ivan.
 
Lejla Filipović
 
Lea Mijatović
 
 
Aldukov prepoznatljiv modni potpis ove godine osvajao je srca zaljubljenika u modu od samog početka zaigranim i ženstvenim ready-to-wear kampanjama, bridal kampanjama koje oduzimaju dah te glamuroznom "Holiday" kolekcijom, koja je "točka na i" ovogodišnje Alduk modne čarolije. 
 
Ana Vilenica
 
 
Ana Radišić
 
 
"Svojim radom i modnim izričajem trudim se svaki put iznenaditi klijentice i modnu javnost nečim novim i uzbudljivim. Upravo mi je to izazov koji pred sebe stavim na početku svake godine", zaključio je Ivan.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara