Maja Šuput potvrdila svoju omiljenu boju i uzorak ovog ljeta

Maja Šuput potvrdila svoju omiljenu boju i uzorak ovog ljeta
Foto: Instagram

ODLIČNO nosi naizgled nespojivu kombinaciju. 

Kada je u pitanju usklađivanje upečatljivih uzoraka s make-upom, postoji nepisano pravilo kojeg se većina drži - uvijek, ali baš uvijek make-up mora biti neutralan. Upravo zato životinjski uzorak mnogi kombiniraju uz nude ruževe, smeđa sjenila za oči, pa čak i neutralne modne dodatke.

No, ako pitate Maju Šuput Tatarinov, ljudima koji se drže tog pravila nedostaje hrabrosti. Zabavljaju je transformacije, ali i modni izazovi pa je često imamo prilike vidjeti u naizgled nespojivim kombinacijama, kao i u odvažnim modnim komadima. Ništa drugačije nije ni sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Životinjski uzorak je već nekoliko sezona trend kojem samo rijetki uspijevaju odoljeti pa ne čudi što je i Maja u svoj ormar pospremila nekoliko takvih komada. Ovog puta riječ je o maksi haljini u stilu košulje ukrašenoj  leopard uzorkom ispod koje se nazire crni grudnjak.

No, najviše pažnje privukao je zanimljiv make-up koji mnogi ne mogu povezati s upečatljivim životinjskim printom. Naime, pjevačica je naglasila oči obrubivši ih fluorescentno plavom olovkom za oči, a da pazi na detalje, potvrdila je noktima u istoj nijansi plave.

"Prekrasno ti stoji ovaj make-up", pohvalila ju je jedna od obožavateljica.

Da bi ovaj dramatičan look bio još dramatičniji, Maja je odlučila zalizati kosu te je podignuti u punđu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara