Matthew McConaughey otkrio kako je znao da je njegova supruga "ona prava" nakon prvog spoja

Matthew McConaughey otkrio kako je znao da je njegova supruga "ona prava" nakon prvog spoja

Foto: Splash News, Instagram

MATTHEWA nam je uvijek drago vidjeti.

46-godišnji glumac Matthew McConaughey poznat je po svojim ulogama u romantičnim holivudskim komedijama, no čini se kako je i njegov stvarni život prožet čistom romantikom.
 
O tome se, inače samozatajan glumac, raspričao u novom broju časopisa People, čiju je naslovnicu i ukrasio.
 
 
Matthew je tako otkrio kako se u svoju sadašnju suprugu Camilu Alves zaljubio gotovo odmah, a već je nakon prvog spoja znao kako je ona "ona prava". Par se upoznao 2006. godine u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, a Matthew je tu večer izašao van s poznatim biciklistom Lanceom Armstrongom.
 
 
"Na prvi spoj izašli smo tri dana nakon što smo se upoznali i odmah sam znao da je ona ta. Dan nakon toga, htio sam s njom na još jedan spoj. Već 9 godina želim samo s njom na spoj i s nikim drugim", otkrio je zaljubljeni glumac, koji se sjeća i što mu je prošlo kroz glavu, kada je vidio lijepu manekenku.
 
 
"Dok sam pokušavao privući njezinu pozornost, glavom mi je prošlo kako to nije žena čiju pažnju želiš privući s drugog kraja prostorije. Tada sam si naredio da se dignem od stola i da odem do nje." Zgodnom paru jezična je barijera u početku stvarala malo problema, obzirom da je Camila Brazilka, no čini se kako je ipak prevladao jezik ljubavi.
 
 
Par se vjenčao 2012. godine, a danas imaju troje djece.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara