Meghan će na vjenčanju prekršiti još jednu zastarjelu kraljevsku tradiciju

Meghan će na vjenčanju prekršiti još jednu zastarjelu kraljevsku tradiciju

Foto: Getty

MEGHAN Markle jednostavno obožava kršiti kraljevski protokol.

Bilo da nosi neurednu punđu ili provodi Božić s kraljicom Elizabetom II. i prije nego što se uda za princa Harryja, Meghan ne želi igrati po zastarjelim i blesavim pravilima, što je zaista osvježavajuće ponašanje za nekoga tko će uskoro biti dio britanske kraljevske obitelji. A njeni stavovi najviše se očituju u planovima za vjenčanje. 
 
 
Meghan i Harry izreći će sudbonosno da 19. svibnja ove godine u kapelici St. George u dvorcu Windsor. I dok većina detalja oko vjenčanja još uvijek nije poznata, glasine o njemu kruže još od dana kada su javnosti objavili zaruke. Tako smo do sada već čuli da Meghan želi da je do oltara dovede njena majka, a ne otac, što se protivi tradiciji, kao i da je u svoje ruke preuzela organizaciju vjenčanja, što su dosadašnje mladenke iz kraljevske obitelji prepuštale stručnjacima. 
 
 
A sada su u javnost procurile informacije o tome da Meghan želi na vjenčanju prekršiti još jedan kraljevski protokol i na svečanom prijemu održati govor. Bivša glumica navodno planira izreći nekoliko riječi nakon same ceremonije vjenčanja, ako to umjesto nje ne napravi njen otac, kako navodi Sunday Times. U istom članku piše i da će je ipak otac ispratiti do oltara, što pobija navedene glasine, ali i podsjeća nas na to da ništa od ovog ne uzimamo zdravo za gotovo. 
 
 
Markle navodno želi u svom govoru odati počast kraljici, princu Harryju te prijateljima i obitelji, što se potpuno protivi kraljevskoj tradiciji. Nadamo se da će Meghan stati na kraj pravilu koje nalaže da mladenka ne smije govoriti na vlastitom vjenčanju te sličnim blesavim i zastarjelim odredbama kojima je vrijeme da se zaborave.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara