Meghan Markle je imala tajni Instagram profil. Evo zašto ga je obrisala

Meghan Markle je imala tajni Instagram profil. Evo zašto ga je obrisala
Foto: EPA-EFE

ŽIVOT vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle okrenuo se za 180 stupnjeva u posljednje dvije godine. 

Osim što je udana za princa i rodit će člana kraljevske obitelji, Meghan je morala potpuno promijeniti i svoj društveni život. Pritom mislimo i na virtualni društveni život. Naime, kada je njezina veza s princom Harryjem postala ozbiljna, Meghan je bila primorana obrisati svoj Instagram na kojem je bila poprilično aktivna. Ipak, vojvotkinja nije mogla odoljeti i napravila je tajni Instagram profil na kojem je pratila samo najbliže prijatelje. 

No nešto prije Božića odlučila ga je obrisati. Izvor blizak paru izjavio je za Marie Claire da je Meghan to napravila zbog svog psihičkog zdravlja jer je sve češće nailazila na ružne i neistinite vijesti o sebi, koje su je poprilično pogodile. 

"Pročitala je neke vrlo okrutne stvari koje su o njoj na društvenim mrežama pisali internetski trolovi. Također, vidjela je brojne naslove članaka koji su je pogodili pa je prije Božića na koncu odlučila obrisati profil kako bi sačuvala svoje mentalno zdravlje. Osjećala se vrlo usamljeno i izolirano", rekao je izvor. 

Inače, prije nekoliko godina i princ Harry je imao tajni profil na Facebooku pod imenom Spike Wells, koji je uspješno držao anonimnim dugi niz godina i izbrisao ga kada se za njega doznalo u javnosti.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara