Milenijske žene uglavnom donose ove tri novogodišnje odluke

Milenijske žene uglavnom donose ove tri novogodišnje odluke

Foto: Instagram 

JE LI i vaša među njima?
 
Većina ljudi na svijetu donosi novogodišnje odluke. Neki ih se drže tijekom cijele iduće godine, neki ih odmah prekrše, no jeste li se ikada pitali o kakvim je odlukama riječ?
 
Mi jesmo, a odgovor nam je dalo istraživanje provedeno na 822 žene, koje je otkrilo kako se većina žena osjeća loše zbog onoga što su pojele i popile tokom blagdanskog 12. mjeseca, jer odluke najvećeg broja ispitanica tiču se gubitka kilograma te vježbanja.
 
Na drugom mjestu našlo se pronalaženje sreće te pokušaji da budu bolje osobe u narednoj godini.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Među novogodišnjim odlukama još su bile sljedeće stvari: poboljšanje ljubavnog odnosa, više putovanja, promjene u karijeri, više čitanja knjiga, pronalaženje partnera, bolje snalaženje s novcem te učenje novog jezika.
 
36 posto žena otkrilo je kako ih donošenje novogodišnjih odluka čini odlučnima, 12 posto sposobnima, a 10 posto ponosnima na sebe. No, 10 posto žena otkrilo je kako su zbog takvih odluka pod stresom ili se osjećaju razočarano, a njih 3 posto depresivno.
 
Kada ih se pitalo koju bi novogodišnju odluku donijeli za svoje najbolje prijatelje, pri samom vrhu našle su se sljedeće: da se čuvaju, budu bolji prema sebi, idu za onim što žele u karijeri, da se izbore za sebe, fokusiraju na prijateljstva koja imaju, nađu partnera ili uživaju u single statusu.
 
Spada li i vaša odluka među gore navedene?

 

 

 

 

 

 

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara