Modni pogodak: Kaput ove djevojke iz Zagreba popravio bi i najdosadniji outfit

Modni pogodak: Kaput ove djevojke iz Zagreba popravio bi i najdosadniji outfit
Foto: Luka Šangulin/Index

KADA je riječ o zimskim jaknama i kaputima, većina žena igra na sigurno i ulaže u modele u neutralnim bojama koji idu uz sve.

Baš zato su modeli u nekim netipičnim zimskim bojama najbolji mamac za poglede u hladnijim danima, u što su nas pred kraj prošle godine uvjerile brojne stajliš Zagrepčanke u kaputima i jaknama jarkih boja čega se možete prisjetiti OVDJE.

A proteklog tjedna u centru Zagreba smo uočili još jedan zanimljiv kaput, koji nije toliko napadan, ali je svojoj vlasnici svejedno osigurao brojne poglede.

Iako kombinira tri najtipičnije boje zimskih jakni i kaputa - bež, modru i crnu - ovaj model nikako nije dosadan, dapače, sigurni smo da bi popravio i najdosadniji outfit, na što se ova djevojka ipak nije oslonila. Ona je stajling upotpunila i zanimljivim kaubojskim čizmicama ukrašenima zakovicama kojima bi također sigurno privukla pažnju i bez ovog kaputa.

Čini se da je ove zime ženama dosadilo igrati na sigurno kada su u pitanju kaputi i jakne što svakako pozdravljamo jer je vrijeme da zastarjela modna pravila koja nalažu da moraju biti u nekoj neutralnoj i zagasitoj boji konačno izgube na vrijednosti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara