Stvari koje muškarci žele da znaš

Stvari koje muškarci žele da znaš

Foto: Robot and Brucling

TIPOVI se čine kao prilično jednostavna bića, a žene su uvijek te koje se predstavljaju kao komplicirane zagonetke koje nitko ne može shvatiti. No i muškarci imaju nekoliko malih tajni kojih možda ni sami nisu svjesni. Za one djevojke koje žele biti idealne cure, ili već jesu pa samo žele ponoviti gradivo, donosimo nekoliko stvari koje svaki muškarac želi.

Želi da ga cijeniš

Ovo je lako, samo se podsjeti zašto si se zaljubila u njega i počni ga ponovno cijeniti radi toga. Komplimenti i pohvale uvijek su dobro došli, a to ne moraš raditi samo za njegove karatkeristike: male stvari koje svakodnevno radi za tebe idealne su za usputni kompliment, a on će se osjećati cijenjeno i voljeno.

Želi da ga poštuješ

Osuđivanje i kritiziranje najveći su neprijatelji veze, a tvoj će se tip udaljiti od tebe ako to radiš. Stalno naglašavanje činjenice da je bio u krivu i ispravljanje u javnosti sigurno mu se neće svidjeti, a ako već imaš potrebu to raditi, pokušaj pričekati dok ne budete sami.

Ne voli prigovaranje

Žene vole započeti rečenicu riječima “Zašto ti“ ili “Ti uvijek“, a muškarci znaju da to ne vodi u pohvalu nečega što je napravio. Ako već misliš prigovarati, odigraj to pametno i preformuliraj rečenicu tako da započinje pozitivno, primjerice “Volim kad“, i ubaci nešto što želiš da napravi. On neće imati dojam da je pod prisilom, a ti ćeš dobiti što hoćeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Emocionalno su zaostali

Činjenica je da su muškarci logična bića, a emocije ih zbunjuju i ne dopuštaju im da normalno funkcioniraju. Zbog toga će 80% muškaraca odgovoriti ljutnjom kada vidi ženu koja pretjeruje s emocijama, jer je to način na koji uspostavljaju kontrolu na situacijom. Muškarci vole žene koje znaju kontrolirati svoje osjećaje, a plačljivice i kraljice drame su im neprivlačne.

Njihova pažnja traje 2-3 minute


Zlatna ribica se može koncentrirati 3 sekunde, a muškarci ipak malo dulje, no neke žene to odbijaju shvatiti. Žene vole pričati detaljne, kompleksne priče, a muškarci su više skloni kratkom i jasnom izražavanju. Skrati priču, jer muškarce ne zanimaju uvod i zaplet, pa kreni što brže k vrhuncu i raspleti sve u kratkom vremenu, inače ćete oboje biti ljuti i posvađati se.

Žele biti pobjednici


Muškarci su bića koja se vole natjecati, a to se ne odnosi samo na sport; svaki vaš seks, svaki vaš razgovor, sve što radite, on želi raditi najbolje i uvijek zadovoljiti. Neuspjeh ga čini tužnim i nemoćnim, a ako mu pružiš osjećaj da je najbolji u nečemu, biti će ti zahvalan i obožavati te.

Boje se tvog glasa

Ženski glas čini čuda, a povišeni ton ga vraća u djetinjstvo kada je napravio nešto krivo i dobio dernjavu od svoje majke. Smiri se i pokušaj pričati nježnim, ženstvenim tonovima, jer će inače pobjeći od tebe ili se zatvoriti u sebe, a to nitko ne želi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara